London Calling via Sjaelevad

-Haaj!
-Vart?

Eller vi menar vaaa?

101 dagar kvar till planerad avresa.

Vi som kallar oss London Calling heter egentligen Tosc Noff. Vilket egentligen står för TomasOscarSandraCissi.

Kort cool presentation av oss:

Tomas tillbringar dagarna med att nörda framför datorn och påstå att han aldrig kommer falla för bloggtrycket, men tji fick han. När Tomas (a.k.a. Tjompi, Bastulainen, Tjompa Galompa Fetrumpa, finske pinnen) inte nördar gillar han att basta, gärna med björkris och Lapin Kulta. Han äter allt som kommer i hans väg, speciellt chips och kebab. Ser gärna på film samtidigt. Citat: "Scrubs äger."
Diagnos: Mano-depressiv.

Oscar å andra sidan hittar man aldrig framför datorn, eftersom han inte förstår sig på dem. Dagarna tillbringar han på jobbet eller utomlands med familjen. Promenerar ofta, vilket vi tycker är bra. Oscar är ett MVG-barn som fuskat till sig sina betyg genom sin rektorspappa.
Oscar är väldigt tålig tack vare attacker från oss andra i London Calling. Citat: "Jättebrau"
Diagnos: Korta men intensiva vansinnesutbrott

Sandra har ett hett temperament som kommer ur hennes italienska påbrå. Hon påstår att hon har ett liv som hon tillbringar med sin pojkvän, som vi aldrig får träffa. Sandra fuskar till sig sina betyg genom Mimers Brunn. Sliter i familiaföretaget som på dagen är en restaurang. Hävdar att Zappas skivomslag till Sheik Yerbouti är det bästa ever. Citat: "Sandra rasar: Det här är ingen rumba i engelska parken!"
Diagnos: Känslokall

Cissi har världens minsta bakgård med världens största katt. Cissi är den drivande i London Calling och mest besatt av brittiska indiepop-band. Cecilia är så svensk man kan bli förutom hennes besatthet av London. Vad Cissi gör på sin fritid vet vi inte, det är vi tacksamma för! Cilla är konstant skum vilket vi uppfattar som att hon är normal. Citat: "Orra bry!"
Diagnos: Stabilt konstig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback