Som en fest utan varm choklad.

Festrapport.

Nu är det bekräftat. London Calling ÄR bäst. Av två uppgifter vi tagit på oss att göra under kvällen har vi lyckats med båda. Världen jublar.

Uppgift nr 1: Ta ett kort med alla fyra medlemmarna av L C. Mission complete. Lyckliga tittare kan glädja sig över att vi förmodligen lägger upp det här innan solen gått ner ikväll.
Det var inte en lätt uppgift då en viss Fumesman påstod att han skulle motarbeta alla våra försök till att ta ett gruppkort. Tyvärr insåg han inte vilken makt vi har och inte han. Bättre lycka nästa gång. 

Uppgift nr 2: Supa ner ni-vet-vem. Och nog lyckades vi supa detet under bordet.  Nämner inga namn, men detet mådde inte bra och kom aldrig till Plattan. Ledsen att vi lämnade dig.

London Calling sågs vid något tillfälle supa sig själva under bordet...

I övrigt kan man väl sammanfatta kvällen som grymt skoj så länge vi hos Elin. Konstigt på Plattan. Kul folk, men nåt störde. Tror det kan ha varit den hutlösa entrén. 80:-! Plus garderobsavgift på 20:-! Vi ekonomer blir ju alldeles förstörda. Vi ska ju köpa en ny v-ringad J.Lindeberg-tröja. Gaah. Eller ja menar vaa?

Som sagt håll er på mattan, bild kommer senare.

//Det här var allt från Festen - mitt namn är Iseeherringinyes a.k.a. Cissi.

Kommentarer
Postat av: Mia

Ja, det lät ju helt underbart hmm


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback